Fietsombouw

Maak van je gewone fiets een elektrische
met onze ombouwsets

Een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets? Het kan bij ons.  

Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van uw fiets een e-bike maakt. 

U kan bij ons terecht voor professionele ombouw van uw fiets.

Hieronder enkele vragen en antwoorden.

U behoudt uw eigen fiets die u gewend bent. Fietsen gaat weer vlot en zonder al te veel moeite. Klanten die dit kiezen voor woon-werk verkeer komen minder bezweet aan op het werk.
Wij kiezen voor hoge kwaliteit aan een eerlijke prijs. Alle ombouwsets zijn voorzien van de modernste accu's met Lithium-Ion cellen. Tevens zijn onze producten snel leverbaar en volgen wij de vernieuwingen op de voet.

Ja, onze ombouwsets zijn geschikt voor alle fietsen, let wel dat iedere fiets uniek is waar wij dus maatwerk op kunnen leveren.. Afhankelijk van uw bestaande fiets en uw persoonlijke wensen, kan de meest geschikte ombouwset voor uw fiets worden gekozen.

Dit is de afstand die de fiets kan afleggen zonder tussentijds de batterij op te laden. De actieradius is afhankelijk van vele omgevingsfactoren: de capaciteit en conditie van de batterij, de bandenspanning, gewicht van de bestuurder, de mate van ondersteuning, weersomstandigheden, wegdek, stedelijke ritten of lange fietstochten, bergen, heuvels etc. De actieradius die wij opgeven voor onze producten zijn gebaseerd op gemiddeld gebruik, 2 wielen en het gewicht van 80 kg voor één persoon op vlakke wegen.

Ja, er zijn al vele tandems en bakfietsen omgebouwd met onze ombouwsets. Er zijn diverse mogelijkheden. Vraag ernaar.

Ja dat kan, maar hou er rekening mee dat je daarvoor specifiek gereedschap en enige technische ˜sleutelkennis” nodig hebt. Wij raden u aan om de ombouwset door een vakman te laten inbouwen.

Ja, indien u zelf besluit uw fiets om te gaan bouwen en er ontstaat hiermee schade aan één van de onderdelen, vervalt uw garantie.

Volgens de wettelijke richtlijnen is de maximumsnelheid 25 km/h. De trapondersteuning is hierop aangepast.

De garantietermijn op alle onderdelen van de ombouwsets en elektrische fietsen is twaalf maanden tenzij uitdrukkelijk anders vermeld wordt.

Bij het openmaken of veranderen van functies en/of onderdelen vervalt de garantie. Dit geldt ook voor het verkeerd monteren van onderdelen, waterschade en slijtage.

Voor alle info betreffende het ombouwen van uw fiets kan u altijd bij ons terecht.

Bezoek onze winkel

Fietsen Philip
Dokter Cuypersstraat 36
2630 Aartselaar                    


Contact

+32 3 877 45 88


BTW: 0875.153.596


Prijzen zijn in euro, incl. BTW en excl. Bebat.

Openingsuren winkel

Maandag 8u30-12u30 / 13u30-18u
Dinsdag 8u30-12u30 / 13u30-18u
Woensdag 8u30-12u30 / 13u30-18u
Donderdag gesloten
Vrijdag 8u30-12u30 / 13u30-18u
Zaterdag 9u-17u
Zon- & feestdagen gesloten