Fietsen Philip in 1998 opgericht door Philip Deiteren.
Wat begon als bijberoep in een kleine garage is uitgegroeid tot een mooie showroom met ruime werkplaats/magazijn

Fietsen voeren altijd de hoofdtoon in de showroom,  zo zijn er de oerdegelijke tot zeer sportieve stadsfietsen, en uiteraard bijzonder populaire elektrische fietsen (of e-bikes).  Alleen al van de laatste groep is het aanbod ondertussen al bijna niet meer te overzien.  Maar u kan ook terecht voor een leuk accessoire zoals tassen, fietscomputer, verlichting, pompen, enz.

Om de keuze niet nog moeilijker dan nodig te maken heeft Fietsen Philip zich beperkt tot die
 A-merken die het meeste te bieden hebben: Batavus, Sparta, Oxford en Thompson.

Reparaties, klein- of groot onderhoud verzorgt Fietsen Philip in de ruime werkplaats. Alle mogelijke reparaties worden in no time verricht, volgens het wie het eerst komt-principe. Uiteraard worden de bij Fietsen Philip gekochte voertuigen met voorrang behandeld. Wat elektrische fietsen betreft werken we alleen aan de merken en systemen die in onze showroom verkrijgbaar zijn.

Voor wie de fiets (eigenlijk) niet kan missen staat zo nodig een leenfiets klaar. Wie fiets of
E-bike niet zelf kan brengen, kan tegen een kleine vergoeding een beroep doen op de haalservice (bij voorkeur wl op afspraak).

Fietsen Philip staat garant voor de hoogste kwaliteit, vakkundig en betrouwbaar advies voor herstelling en voor, tijdens en na je aankoop.

20jaar
NetObjects Fusion Essentials

UW FIETS  -  ONZE PASSIE

fiets leasen1
fietsenphilip 2019

 

logo cycle valley